top of page

Våra projekt...

Se våra senaste projekt som våra medarbetare utfört med stor noggrannhet och högsta kvalitets-, och kundfokus, men även information gällande arbete i mark och fastighetsmiljö. 

Lägga plattor_edited.jpg
Lägga plattor_edited.png

Att återställa sanerad mark på bästa sätt, lägga ny marksten, plantera buskar och träd, göra om uteplatser, samlingsytor, bygga staket, justera, förfina, måla, vilka önskemål vår kund än har så kan vi ombesörja det.

För oss är det av yttersta vikt att vara våra kunders helhetsleverantör - en kontakt- alla tjänster, det är vad vi får höra att våra kunder uppskattar.

Gräs_edited.jpg

Trångt om plats, känsliga miljöer som skolor och daghem, kablar i backen som det inte finns någon dokumentation på var dom finns och tillfällen då det inte är lämpligt med en klumpig grävmaskin, vad gör man då? Svaret är, använd någon av våra grävsugar som liknar en stor dammsugare, bilen parkeras på säkert och behörigt avstånd, sedan drar vi ut slang upp till drygt 150m beroende på material och suger upp jord/sand, makadam eller isolering rakt in i  bilens utrymme på 10m3 och max 10 ton. Ett mycket säkert och en väldigt effektiv lösning när speciell hantering krävs pga intilliggande miljöer/andra omständigheter där varsamhet krävs.  

Grävsug #1..PNG
IMG_9102.PNG
IMG_9209_edited.png

Höga höjder på trånga innergårdar, soprum, cyklar och bord och bänkar i vägen, inget hindrar oss från att hitta smarta lösningar på de allra flesta problem. När man anlitar Environ AB så anlitar man också ett gäng problemlösare. Vi löser jobbet oavsett var, när eller hur det ska utföras - precis som på bilden bredvid.

Joel2_edited.jpg

När våren och sommaren kommer och man ser över status på huset så resulterar det ofta i ett välbehövligt takbyte. Många hus har eternittak som innehåller asbest och det ska behandlas med största försiktighet för att inte sprida asbestfibrer till grannar och in i eget boende.

Låt oss som är proffs på säker hantering av ditt asbesttak göra jobbet, vi använder oss av godkända ställningar eller lift vid behov, våra välutbildade och helt skyddade sanerare täcker marken med geoduk, plockar ned eternittaket i uppmärkta säckar, lastar det i sluten container och sedan transporterar vi det till godkänd deponi. Taket dammsugs av stoftsugar godkända för asbest. Vi följer och loggar vårt egenkontrollprogram varje dag och efter entreprenaden tillhandahålls kunden deponikvitton.

Allt sker på säkraste sätt enl. Arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Vi kan även lägga nytt tak efter saneringen.

Joel2_edited.jpg
bottom of page