Våra projekt...

Se våra senaste projekt som våra medarbetare utfört med stor noggrannhet och högsta kvalitets-, och kundfokus, men även information gällande arbete i mark och fastighetsmiljö. 

IMG_5606_edited.png
IMG_5606_edited.png

Det är väldigt roligt när man får feedback på sitt arbete, för ett tag sedan kom detta trevliga mail från en av våra kunder som vi är väldigt stolta över att visa upp, vi önskar Fam. Blomberg lycka till i sitt nya hus.

 

Vi fick hjälp med att ta bort asbest i svartlim i laminatmatta och i kakelfog i vår källare. Att ha asbest i sin källare är inte kul men det underlättade att ha Environ till hjälp. De var lätta att prata med och gav ett bra förslag på process framåt. Istället för att direkt sanera föreslog de att ta prover så vi skulle vara säkra att så var fallet. Jag uppskattade särskilt att de var punktliga och bra på att kommunicera det kändes också väldigt seriöst i form av skyddsutrustning och sanerarnas kunskap.

Det var tydligt vad som förväntades av oss och vad som skulle hända. Väl på plats var sanerarna trevliga, pålitliga och kunniga. Det kändes också tryggt att saker gjordes ordentligt och säkert, både för sanerarna och för oss som sedan ska bo i huset. Själva sanerandet gick dessutom på kortare tid än avtalat. Prisvärt och tryggt, som det ska kännas helt enkelt.
 

Vi är väldigt nöjda!    Fam. Blomberg, Malmö.

Byxa_edited.jpg

Invändig rivning av lägenheter, kontorslandskap, affärsytor eller villor, vi är experter på denna typ av rivningar! Vi är snabba och effektiva, med rätt utrustning och kunnande så löser vi de mest komplexa utmaningarna, ser till att störa omgivningen så lite som möjligt samt ser till att avfallet deponeras i rätt fraktioner samt transporterar det till deponi.   

Byxa_edited.jpg
Bilat badrum_edited.jpg
Bilat badrum_edited.jpg

Nytt badrum på gång! All inredning utriven, kakel, klinker, lister, badrumsinredning, wc-stol och badkar. Vi bilar golvet för ny brunn och spårar väggarna för kabeldragning. Allt avfall sorteras i rätt fraktioner och transporteras  till godkänd deponi, självklart är allt avfall även spårbart. Sedan byggs badrummet upp igen, allt enl. kunds önskemål. Vi åtar oss alla typer av uppdrag! 

Fågelskydd_edited.jpg

Glada för vårt senaste tillskott i fordonsflottan, vi hämtar ut vår nystripade citybil, perfekt i trång stadsmiljö och
p-garage, var säker på att du kommer att se vår lilla

vita i staden på väg till nya intressanta uppdrag!

Citybilen_edited_edited.jpg