top of page

Våra projekt...

Se våra senaste projekt som våra medarbetare utfört med stor noggrannhet och högsta kvalitets-, och kundfokus, men även information gällande arbete i mark och fastighetsmiljö. 

Brygga 2, Sandg. 2, Malmö._edited.jpg
Brygga 2, Sandg_edited_edited.jpg

Att kunna arbeta säkert borde vara en självklarhet oavsett vilken yrkeskategori man tillhör.

När fastighetsägare får nedslag vid brandskyddskontroll av sotarna gällande säkerheten på tak så gäller det att agera, Environ har kunskap och erfarenhet att montera all säkerhetsutrustning på tak som snörasskydd, bryggor, räcken etc. vi har tillgång till liftar och godkänd säkerhetsutrustning och vi utför dessa arbeten enligt dom föreskrifter som finns.
På bilden monterar P-O och Liam en ny brygga som ansluter från takstege till skorsten, hör av dig så får vi berätta hur vi kan montera säkerhetsutrustning på din fastighet innan en olycka sker. 

Gräs_edited.jpg

Efter att stora ytor grävts upp och återfyllts är det viktigt att kunna erbjuda återställning, det kan vara allt från att köra in bärlager, nya jordmassor, beskära träd och buskar, gräva ner belysningsstolpar, lägga marksten eller att så gräs, vi har alla möjligheter att erbjuda detta. Självklart kan vi även erbjuda fastighetsskötsel för dom som så önskar. 

Gräs_edited.jpg
IMG_9102.PNG
IMG_9209_edited.png

Höga höjder på trånga innergårdar, soprum, cyklar och bord och bänkar i vägen, inget hindrar oss från att hitta smarta lösningar på de allra flesta problem. När man anlitar Environ AB så anlitar man också ett gäng problemlösare. Vi löser jobbet oavsett var, när eller hur det ska utföras - precis som på bilden bredvid.

IMG_8153_edited.jpg

Har du råd att inte utföra en asbestprovtagning?

Ja det är en fråga alla borde ställa sig vid renovering, rivning och ombyggnation men gäller såklart även vid trasigt material. Att anlita ett kunnigt företag med erfarenhet för att reda ut om det finns asbest och provta material borde vara en självklarhet.

Dom där trasiga rörböjarna i källaren, kaklet i köket eller eternitkanalen på toaletten borde dom kollas upp?

Svaret är - definitivt! lev inte i ovisshet låt oss kolla upp riskkällorna i din fastighet och provta där misstanke finns. Självklart kan vi sanera och återställa om så önskas, vi har alla tillstånd, kunnandet och välutbildade medarbetare som löser detta säkert, snabbt och städat efteråt. 

Asbest trasig_edited.jpg
bottom of page